Neuvolat

Ajankohtaista


- Moniammatillinen REPPU -tiimi on aloittanut toimintansa Esite_asiakkaille.pdf

- Kokkolan Mariankadun lastenneuvola on muuttanut Keski-Pohjanmaan keskussairaalan lastenpoliklinikan tiloihin ja äitiysneuvola entisen kirjaston tiloihin 1.2.2017 alkaen (osoite Mariankatu 16-20). Puhelinnumerot säilyvät ennallaan. 

-Kokkolan Mariankadun perhesuunnittelu on muuttanut Torkinmäen neuvolan tiloihin (Korpintie 11) 1.2.2017 alkaen. Puhelinnumerot säilyvät ennallaan.

-Vuoden 2017 alusta tulleita nimimuutoksia Kokkolan neuvoloihin:

  • Kirkonmäen neuvola vaihtoi nimensä Isokylän neuvolaksi
  • Halkokarin neuvola ja Mariankadun neuvola palvelevat jatkossa yhteisellä Mariankadun neuvola nimellä


Neuvolatoiminta

Neuvolan toimintaa ovat määräaikaistarkastukset tai yksilöllisesti sovitut käynnit terveydenhoitajan ja lääkärin vastaanotolla. Osa määräaikaistarkastuksista toteutetaan laajoina terveystarkastuksina, joissa selvitetään koko perheen terveyttä ja hyvinvointia. Toimintaan kuuluvat lisäksi puhelinneuvonta ja perhevalmennukset ensimmäistä lastaan odottaville perheille sekä kotikäynnit ensimmäisen lapsensa saaneisiin perheisiin. Tarvittaessa kotikäyntejä järjestetään myös muille perheille.

Kokonaisvaltaisen hoidon toteuttamiseksi tehdään yhteistyötä myös muiden toimijoiden, kuten esimerkiksi neuvolan perhetyöntekijän, ravitsemussuunnittelijan, fysioterapeutin, sosiaalityöntekijän ja psykologin kanssa. Moniammatillinen yhteistyö suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhdessä.

Neuvolapalvelut ovat kuntalaisille maksuttomia.

Neuvoloiden vastaanotoille on ajanvaraus.


 

yhteystiedot

Lastenneuvolat

Äitiysneuvolat

Ehkaisyneuvolat


Osastonhoitaja
Luoma Tuija
Puh. 044 730 7971 
 
Vastuuterveydenhoitaja / Perhonjokilaakso
Furu Eila
Puh. 040 804 5611
 
Vastuuterveydenhoitaja / Lestijokilaakso
Jussila Inkeri
Puh. 040 804 4600