Muut sähköiset palvelut

Soitessa on käytössä myös seuraavia sähköisiä palveluita:


Tekstiviestimuistutukset

Tekstiviestimuistutus lähetetään Soitessa osassa suun terveydenhuollon, röntgenin, ikäneuvolan, toimenpideyksikön, lääkärin vastaanoton ja ehkäisyneuvolan ajanvarauksesta. Muistutuspalvelu on otettu käyttöön edellä mainituissa yksiköissä tietyin osin Kokkolassa, Kruunupyyssä ja Jokilaaksoissa.

Asiakasta muistutetaan tekstiviestillä tulevasta ajanvarauksesta.

Tekstiviestimuistutus lähetetään Soiten asiakastiedoissa olevaan puhelinnumeroon kaksi vuorokautta ennen varattua vastaanottoaikaa. Tekstiviestiin ei voi vastata!

Mikäli joudut vaihtamaan tai perumaan sinulle varatun ajan, ota välittömästi yhteys neuvola-asiakkaana omaan neuvolaasi tai suun terveydenhuollon asiakkaana suun terveydenhuollon ajanvaraukseen. Lääkärin vastaanottoajan muutoksista voit soittaa oman hoitotiimin hoitajalle. Röntgenin ja toimenpideyksikön ajanvaraukseen liittyvissä muutoksissa, soita yksikön ilmoitettuihin puhelimiin.


Sähköiset potilasohjeet

Osa potilasohjeistamme löytyy sähköisesti verkkosivuiltamme: Potilasohjeet


Sähköinen palautejärjestelmä

Soitessa on käytössä sähköinen palautejärjestelmä, jonka kautta voit antaa yleispalautetta tai palautetta koskien hoitoasi yksiköissämme. Lisäksi sähköisesti on mahdollista tehdä vaaratapahtumailmoitus. Lue lisää Palaute-sivultamme.