Muut sähköiset palvelut

Soitessa on käytössä myös seuraavia sähköisiä palveluita:


Tekstiviestimuistutukset

Tekstiviestimuistutus lähetetään Soitessa osassa suun terveydenhuollon, röntgenin, ikäneuvolan, toimenpideyksikön, lääkärin vastaanoton ja perhesuunnittelun ajanvarauksesta. Muistutuspalvelu on otettu käyttöön edellä mainituissa yksiköissä tietyin osin Kokkolassa, Kruunupyyssä ja Jokilaaksoissa.

Asiakasta muistutetaan tekstiviestillä tulevasta ajanvarauksesta.

Tekstiviestimuistutus lähetetään Kokkolan ja Kruunupyyn terveyskeskuksen asiakastiedoissa olevaan puhelinnumeroon, kaksi vuorokautta ennen varattua vastaanottoaikaa. Tekstiviestiin ei voi vastata!

Mikäli joudut vaihtamaan tai perumaan sinulle varatun ajan, ota välittömästi yhteys neuvola-asiakkaana omaan neuvolaasi tai suun terveydenhuollon asiakkaana suun terveydenhuollon ajanvaraukseen. Lääkärin vastaanottoajan muutoksista voit soittaa oman hoitotiimin hoitajalle. Röntgenin ja toimenpideyksikön ajanvaraukseen liittyvissä muutoksissa, soita yksikön ilmoitettuihin puhelimiin.

Suun terveydenhuollossa vältyt peruuttamattoman ajan maksulta 36,20 euroa, kun vaihdat tai perut aikasi viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. 


Sähköiset lomakkeet

Lomakepankista löytyvät toimialakohtaiset täytettävät ja tulostettavat lomakkeet. Lomakkeet ovat pdf-muodossa.

Jos tietokoneessa ei ole lomakkeiden käyttämiseen tarvittavaa ohjelmistoa, voit ladata ilmaisen Adobe Acrobat Reader -ohjelmiston täältä.


Sähköiset potilasohjeet

Osa potilasohjeistamme löytyy sähköisesti verkkosivuiltamme: Potilasohjeet


Sähköinen palautejärjestelmä

Soitessa on käytössä sähköinen palautejärjestelmä, jonka kautta voit antaa yleispalautetta tai palautetta koskien hoitoasi yksiköissämme. Lisäksi sähköisesti on mahdollista tehdä vaaratapahtumailmoitus. Lue lisää Palaute-sivultamme.