Tiedote 8.11.2017

Perhon terveyskeskuksen toiminta loppuvuonna 2017

Perhon terveyskeskuksen toinen pitkäaikainen lääkäri on jäämässä vuodenvaihteessa eläkkeelle ja jää sitä ennen marraskuun alussa pitämään kertyneitä lomiaan pois. Uuden lääkärin rekrytointi on aloitettu. Kunnes vapautuvaan virkaan on saatu lääkäri rekrytoitua, on toimintoja jouduttu osin siirtämään Tunkkarin terveyskeskukseen. Toiminta on kuitenkin pyritty Perhossa turvaamaan mahdollisimman hyvin.

Ajanvaraus toimii edelleen normaalisti Perhossa eli tutusta numerosta tavoittaa hoitajan entiseen tapaan. Päivystys on jatkossa Perhossa maanantaisin koko päivän ja tiistaisin, keskiviikkoisin sekä torstaisin klo 8-11. Iltapäivisin sekä perjantaisin päivystys on Tunkkarilla. Tunkkarilla asia on otettu huomioon lisäämällä päivystysaikoja. Perhon neuvolalääkäripäivän sekä koululääkäripäivän käy hoitamassa lääkäri Tunkkarilta.
 
Perhossa toimii jatkossa edelleen ajanvarausvastaanotto ja tarvittaessa myös Tunkkarin ajanvarausvastaanottoa voidaan käyttää.
 
Reseptit uusitaan normaalisti Perhossa.
 
Toiminta pyritään normalisoimaan tammikuun alusta, eli heti kun avautuneeseen virkaan on lääkäri saatu rekrytoitua. Tiedotteet