Terveyspalvelut ➔ Suun terveydenhuolto ➔

Suun terveydenhuollon sähköinen ajanvaraus ja peruutus

Suun terveydenhuollon sähköinen ajanvaraus ja peruutus -palvelu on mahdollista Kokkolan ja Kruunupyyn terveysasemien asiakkaille.


Ajanvaraus

Alle kouluikäisen lapsen huoltaja voi varata tarkastusajan 1, 3 ja 5 -vuotiaalle lapselle suuhygienistin vastaanotolle 2 kk ennen tai 2 kk jälkeen syntymäkuukauden.

Alle 12 -vuotiaan lapsen puolesta asioivan huoltajan tietojen tulee olla kirjattuna potilastietojärjestelmään lapsen perustietoihin. Muut henkilöt eivät voi varata aikoja lapsen puolesta..

Yli 12 vuotta täyttäneen lapsen asiakastietoihin tulee kirjata käyttölupa (vaatii lapsen suostumuksen) vanhemman / huoltajan oikeudesta nähdä lapsen ajanvarauksiin liittyviä tietoja.

Sähköisten palveluiden tunnustautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.


Sähköinen eEsitieto- lomake

Kokkolan ja Kruunupyyn suun terveydenhuollon toimipisteissä on käyttössä sähköinen eEsitieto-lomake, jota pääset täyttämään sähköisen ajanvarauksen kautta.

Pyydämme vanhempia täyttämään lapsen terveydentilasta sähköisen eEsitieto-lomakkeen ennen suun terveystarkastukseen saapumista. Terveystiedot täytetään uuden hoitojakson alkaessa tai jos terveystiedot ovat muuttuneet.


Vastaanottoajan siirto tai peruutus

Voit tehdä sähköisesti myös lapsesi vastaanottoaikojen siirrot ja peruutukset suuhygienistin ja hammaslääkärin perusvastaanottoajoista.

Ajan siirto ja peruutus tulee tehdä 24 tuntia ennen vastaanottoaikaa.
Peruuttamatta ja käyttämättä jätetystä ajasta perimme yli 15 vuotiailta asetuksen mukaisen maksun 50,80 €.

Sähköinen siirto- ja peruutuspalvelu ei koske oikomishoidon, juurihoidon, kirurgisen hoidon, proteesihoidon eikä ilokaasuhoidon ajanvarauksia. Nämä siirrot ja peruutukset tulee tehdä soittamalla.

Voit myös tarkistaa sinulle tai lapsellesi varatut ajat sähköisen palvelun kautta.Mikäli et jostain syystä voi varata, siirtää tai perua aikaa, voit soittaa:

Kokkola:
keskitetty ajanvaraus (06) 828 7400

Kruunupyy:
Teerijärvi    040 8065 850
Kruunupyy 040 8065 751

Suun terveydenhuollon sähköinen ajanvaraus