Hälsotjänster ➔ Förlossningar ➔

Bokning av tid till virtuell förlossningsförberedelse och en virtuell rundtur på förlossningsavdelningen

Förlossningsförberedelse

Vi ordnar förlossningsförberedelse via webben på Mellersta Österbottens centralsjukhus. Förlossningsförberedelsen är i första hand avsedd för förstföderskor samt stödpersoner som kommer med på förlossningen. Det är inte önskvärt att barn är närvarande under förlossningsförberedelsen. En bra tidpunkt att delta i förlossningsförberedelsen är ungefär efter graviditetsveckan 35. Förberedelsen tar ungefär 2-3 timmar. Om du deltar i denna förlossningsförberedelse finns det inte längre behov av att boka tid separat till den virtuella rundturen i förlossningsenheten.


Virtuell rundtur

Om du redan varit på förlossningsförberedelse på din egen rådgivning eller om du är omföderska, men vill bekanta dig med förlossningsavdelningens lokaler, kan du delta i en rundtur via webben. På grund av undantagssituationen sker all förberedelse via webben. De som anmält sig får en länk per e-post och kan delta genom att klicka på länken.


Boka tid

Klicka på knappen ”Boka tid” nedan så kommer du till bokningskalendern där du kan välja den förlossningsförberedelsetid som passar dig bäst. De lediga tiderna som ännu kan bokas är märkta med grön färg.Registerbeskrivning

Annullera bokningen

Ifall den tid du bokat inte längre passar dig, annullera tiden genom att fylla i fälten nedan och klicka ”Annullera bokningen”. Annulleringskoden har kommit som bekräftelsemeddelande i samband med tidsbeställningen.

Välj tidpunkt

Du kan även välja en rundtur eller förlossningsförberedelse också genom att klicka i kalendern. I de gröna tillfällena finns det ännu lediga platser.

Kontaktuppgifter

Du har nu bokat tid till förlossningsförberelsen , som börjar .

Annullering

Om du är tvungen att annullera din tid till förlossningsförberedelsen, kan du göra det genom att fylla i din e-postadress () och annulleringskod () i annulleringsblanketten. Annulleringsanvisningarna finns också i bokningsbekräftelsen som skickats till din e-postadress. Ifall förberedelsen blir inställd, får du ett meddelande om det per e-post. Kontrollera din e-post före du kommer till förberedelsen!

Din bokning har annullerats.